Clubul LIONS Oradea

 • Clubul LIONS Oradea
  Clubul LIONS Oradea
  Clubul LIONS Oradea
  Clubul LIONS Oradea
  Clubul LIONS Oradea
  Clubul LIONS Oradea
  Clubul LIONS Oradea
  LIONS Oradea
  Descriere
  Mesajul președintelui Clubul LIONS ORADEA


      În urmă cu peste 20 de ani a luat ființă în Oradea, pe malul Crișului Repede, Clubul LIONS ORADEA, parte a a Districtului 124 România, membru al LIONS CLUB INTERNATIONAL.

  Să ai peste 20 de ani în acest domeniu și să fii încă implicat activ în comunitate este poate cea mai mare realizare a clubului nostru. Contiuăm să lucrăm pentru comunitatea din care facem parte.  Domeniile noastre de acțiune sunt armonizate cu cele ale LIONS CLUB INTERNATIONAL: Diabet, Lipsa de hrană, Vedere, Mediu, la care am adăugat direcții proprii pentru a ajuta comunitatea, dintre care amintim EDUCAȚIA. Conștienți de importanța educației, am sprijnit școlile din județul Bihor, precum și elevii, atât prin progrtamul Premiile de Execelență LIONS, cât și prin dotarea unor școli cu aparatură modernă necesară procesului didactic.

  În fiecare an organizăm Crosul LIONS Oradea – ”Aleargă pentru inima ta”, prin care dorim să  argumentăm importanța combaterii sedentarismului, importanța exercițiilor fizice, ca și componente ale unui mod de viață sănătos.

  Fiecare membru al clubului este conștient de responsabilitatea socială pe care o are și care face legătura între viața de club și activitățile caritabile ori sociale pentru comunitate.

  Pe această cale doresc să mulțumesc membrilor LIONS ORADEA pentru implicarea în activitățile clubului, precum și sponsorilor și partenerilor noștri, fără de care nu am fi reușit să realizăm acțiunile noastre.

  Vă asigurăm că vom continua demersul nostru sub deviza: ”WE SERVE” și vă invităm să participați la acțiunile noastre și pe viitor!


  Cristian Dumitru MIHEȘ
  Președinte LIONS CLUB ORADEA
  mandat lionistic 2020/2021
  Ultimele donatii
  ZONA DE SERVICII UMANITARE LIONS
  Mesaje  Pentru a vedea mesajele trebuie sa va
  Autentificati
  Verified by VISA MasterCard SecureCode
  powered by