Clubul LIONS Oradea

 • Clubul LIONS Oradea
  Lipsa de Hrana
  Descriere
  Misiunea Cluburilor Lions este crearea și menținerea unui spirit de comuniune între toți oamenii în privința ajutorului umanitar prin intermediul voluntariatului, prin implicarea în comunitate și prin cooperare la toate nivelele atat naționale cât și internaționale.In cadrul acestei asociatii se regăsesc oameni de diferite profesii, bărbați și femei uniți în prietenie și dorința de a ajuta.

  Lionismul militează pentru crearea și menținerea spiritului de înțelegere între toți oamenii indiferent de rasă, naționalitate, religie implicându-se prin voluntariat în comunitate, încurajând membrii în a-și servi comunitatea în mod dezinteresat, fără recompense materiale personale, prin cooperare la toate nivelele atât naționale cât și internaționale.

  Totodată, prin intermediul acestei asociații se urmărește promovarea și dezvoltarea relațiilor interumane, unirea membrilor prin legături de prietenie, de bună camaraderie pentru a putea răspunde devizei „We serve (Noi servim)”, fiecare membru Lions fiind devotat cauzei acestei mișcări punând totdeauna mai presus de trăirile și orgoliile personale, interesul și dezvoltarea comunității.  Din aceeasi categorie
  Mesaje  Pentru a vedea mesajele trebuie sa va
  Autentificati
  Verified by VISA MasterCard SecureCode
  powered by