Clubul LIONS Oradea

  • Clubul LIONS Oradea

    In cadrul mai larg oferit de Ziua Internațională a Pământului - 22 aprilie, Ziua Lions în România, 24 aprilie, Ziua Mondială a Prietenilor Lions - 25 aprilie această lună este dedicată unor acțiuni care sunt menite să ne aducă mai aproape de natură, de prieteni, precum și de comunitate.

    Acțiunile care privesc protecția mediului și, mai ales educația și exemplul pentru ceea ce înseamnă respectul față de natură, sunt preocupări constante ale Districtului 124 România și ale cluburilor LIONS din Oradea, în acest mandat lionistic.

    Cluburile LIONS 22 și LIONS Oradea, în parteneriat cu Universitatea din Oradea, au desfășurat o acțiune de plantare de pomi fructiferi în cadrul uneia din bazele de cercetare ale universității.

    Poate cel mai important lucru a fost prezența alături de membri cluburilor LIONS a voluntarilor și mai ales a copiilor. Educația privind respectul față de natură începe din copilărie și se construiește cu exemplul adulților.

    Restricțiile din prezent nu au permis organizarea unei acțiuni cu o anvergură mai mare, însă vom continua în viitorul apropiat seria acțiunilor de mediu cu alte activități cu impact în comunitate.
    Mulțumim tutor celor implicați, voluntarilor și mai ales copiilor care ne-au ajutat!
    Mesaje



    Pentru a vedea mesajele trebuie sa va
    Autentificati
    Verified by VISA MasterCard SecureCode
    powered by